Introductie Hiša Lojz en Žaga

Wat maakt Hiša Lojz een belevenis? 

Locatie

Op slechts 10 minuten rijden van Bovec, leidt een dorpsweggetje u naar het hoger gelegen plateau van Žaga, weg van de drukte en toch enorm centraal in deze regio die bekend staat als het buitensportparadijs van Europa!. Op nummer 99 maakt u kennis met onze drie volledig gerenoveerde 4 sterren woningen. Vanuit welk raam u ook kijkt; de omgeving is er kleurrijk gevuld met stoere bergen, de smaragdgroene Soča en adembenemende natuur. U raakt betovert als door een levend schilderij.

De woningen en het dorp

De heerlijke ruime woningen zijn uitnodigend voor elk gezelschap; koppels, gezinnen of groepsgezelschappen tot 16 personen en zijn stijlvol ingericht, elk met een geheel eigen stijl. Welke kiest u? In de ochtend loopt u in een paar minuten naar de lokale supermarkt, waar u een ruime keuze aan verse broodsoorten wordt aangeboden. Ook heerlijke pršut (luchtgedroogde ham), salami en kaas worden vers voor u gesneden. Bij het aangrenzende terrasje kunt u met de lokale bewoners al genieten van uw eerste kopje koffie van deze dag. Maar ook voor een lunch of avondeten bent u hier op het juiste adres voor een heerlijke pizza of pasta.  Een tweede restaurant met vele smaakvolle gerechten en buitenterras treft u eveneens aan op enkele minuten loopafstand van Hiša Lojz.

Activiteiten

Als u na uw ontbijt toe bent aan een ontspannende plek om te zonnen of verkoeling zoekt, wandelt u in 10 minuten naar de kristalheldere kolkende Soča, waar het een belevenis is om de watersporters in actie te zien. Of u neemt zelf een frisse duik in de rivier Učja op 300 meter van de woning, waar tevens een klein strandje is. Bent u een sportieveling? Vanuit het huis start u prachtige wandel- of fietsroutes. Voor de ultieme kick eindigt u vlakbij Hiša Lojz uw sportieve avontuur van het grootste Zipline Park van Europa, de Canyon Učja.

Wist u dat Hiša Lojz een speciaal plekje vol bijzondere herinneringen is? Lees verder bij Over Ons