Skip to main content

Winter

Wist u dat deze regio ook in andere seizoenen veel te bieden heeft? Ontdek Bovec en de Soča Vallei in de winter! Deze regio staat bekend als het buitensportparadijs van Slovenië. Door de ligging nabij het drielandenpunt zijn tevens de skigebieden in Italië en Oostenrijk goed bereikbaar. Zo geniet u van uw wintersport in maar liefst 3 landen en is het aan u de keuze welk gebied het vandaag wordt!

Nabij Hiša Lojz (amper 10 minuten rijden met de auto) vindt u het grensoverschrijdende skigebied Kanin-Sella Nevea. Hier blijft de sneeuw een lang seizoen liggen: van November tot begin van Mei (sommige jaren zelfs t/m Juni) kun je hier skiën. Nog voordat u het centrum van Bovec binnenrijdt (tegenover het tankstation) neemt u de gondel van de Kanin en deze brengt u van 460 meter naar 2.200 meter hoogte. Vanaf hier kunt u met andere liften naar de pistes. In totaal beschikt dit gebied over 30 km pistes: zes km aan blauwe piste, tweeëntwintig km rood en twee km zwartJe kunt richting de zonnige kant van Bovec skiën en de andere kant op naar Sella Nevea in Italië.

Overige skigebieden in de nabijheid:

Slovenië
Kranjska Gora: een leuk en gezellig dorpje waar de wintersfeer zowel overdag als ’s avonds te beproeven is. Een bezoek aan het sfeervol verlichte centrum en het nabijgelegen meer Jasna zijn meer dan de moeite waard. Het skigebied ligt aan het centrum en beschikt over ca. 20 km pistes. Iedere avond in het seizoen is er nacht skiën mogelijk en er is tevens een apart bergje waar gesleed kan worden.

Italië
Tarvisio – Monte Lussari: prachtige uitzichten en het idyllische bedevaartkerkje op de punt van de berg biedt dit skigebied ca. 25 km pistes.

Oostenrijk
Gerlitzen in Villach: familievriendelijk skigebied met 45 km aan pistes gelegen aan de Ossiacher See en een 360 graden panorama uitzicht. Er zijn 14 skihutten aanwezig in dit gebied.
Nassfeld -Hermagor: een zeer mooi, modern en verzorgd skigebied dat zich uitstrekt van 1300 tot 2000 meter hoogte. Het gebied heeft een verrassende grootte van meer dan 100 kilometer pistes, geschikt voor zowel skiërs als snowboarders.

Voor beschikbaarheid van de woningen en een eventueel aanbod tijdens de wintermaanden, neem dan altijd even contact met ons op via de mail of het contactformulier.

Interesse? Bekijk onze beschikbaarheid

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *